Delta Wines tulee Suomeen!

Joris Snelten (Delta Winesin toimitusjohtaja) ja Ralph Zopfi (Delta Winesin johtaja) ilmoittivat Delta Wines Finlandin perustamisesta, jonka tavoitteena on palvella Suomen viinimarkkinoita kaikissa kanavissa. Delta Wines Finland on yhteisyritys Delta Wines Internationalin ja suomalaisten kumppaneiden välillä, joilla on pitkäaikainen kokemus ja suhteet markkinoilla. Ensimmäiset kaksi paikallista kumppania ovat Martin Nordell, portfoliojohtaja ja Topi Järvinen, myyntijohtaja.

Delta Wines on johtava maahantuoja ja jakelija, jolla on laaja valikoima viinejä, toimittaen yli 85 miljoonaa pulloa viiniä vuosittain yli 21 maasta supermarketteihin, perinteisille jälleenmyyjille, tukkukauppiaille, verkkokauppaan ja ruokapalvelualalle. Keskeisen roolinsa ansiosta arvoketjussa Delta Wines on tärkeä strateginen kumppani tuottajille ja asiakkaille tarjoten laajan valikoiman lisäpalveluja, kuten edustajatoimintaa, neuvontaa, kategoriahallintaa, markkinointia / brändäystä, logistiikkaa ja toimitusketjun palveluita. Delta Winesilla on tavoitteena levittää läsnäoloaan eurooppalaisella viinialalla, vahvistaen yhteyksiä viinin tuottajien ja myyntiasiakkaiden välillä. Tällä hetkellä Delta Wines palvelee asiakkaitaan kansainvälisesti omista jakelukeskuksistaan, jotka sijaitsevat Alankomaissa, Puolassa, Tšekin tasavallassa ja Belgiassa. Suomi on seuraava askel kansainvälisten tavoitteidemme saavuttamisessa.

Pohjoismaiden markkinoille tulo on ollut Delta Winesin pitkäaikainen tavoite ja se sopii täydellisesti strategiaamme lisätä arvoamme tuottajille ja asiakkaille. Rajat ylittävä ja kanavien välinen viinialan tietämys – sekä tuotannon että kuluttajan näkökulmasta – on mielestämme ratkaisevan tärkeää viiniliiketoiminnan kasvun kannalta.

Delta Winesin toimitusjohtaja Joris Snelten

Delta Wines Finland on luotettava, läpinäkyvä ja ennen kaikkea pitkäaikainen kumppani. He lupaavat pitää vahvan fokuksen kunkin kumppanin ja asiakkaan tarpeisiin ja heidät on valittu matkaan käsin.

Delta Wines Finland tarjoaa laajan valikoiman viinejä, jotka kattavat kaikki tärkeimmät hintasegmentit, ja he toimivat kaikissa relevantissa jakelukanavissa. Yhtiön toiminta perustuu korkeaan laatuun, intohimoiseen yhteistyöhön liikekumppaneiden ja viinintuottajien kanssa, ja heidän tavoitteenaan on jakaa kannattavaa kasvua valikoimiensa huolellisella kehittämisellä. Delta Wines Finlandilla on pitkäaikainen ja läpinäkyvä yhteistyökumppanien kanssa, jotka on huolella valittu yhtiön matkan varrelle. He ovat sitoutuneet luomaan yhteisön, jossa ihmiset nauttivat työskentelystä, ja he jakavat yhdessä arvot ja intohimon viinialaan. Yhtiö toimii perheyrityksen tavoin ja ajaa liiketoimintaa yhdessä.

Delta Winesin tavoitteena on tarjota parasta mahdollista viinikokemusta yhdessä liikekumppaneidensa ja viinintuottajiensa kanssa, ja yhtiö on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan, tehokkaaseen toimitusketjun hallintaan, innovatiiviseen kategoriajohtamiseen sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Tiimi

Martinilla on yli 15 vuoden kokemus viinialalta yrittäjänä, sommelierina, viinikouluttajana ja viinikategorioiden johtajana yhdessä Suomen suurimmista maahantuojista. Martinilla on tohtorin tutkinto liiketalouden hallinnosta sekä WSET:n (Wine & Spirit Education Trust) viini- ja väkijuomadiplomi.

Topilla on ollut johtotehtäviä myynnissä, markkinoinnissa, brändien hallinnassa ja hänellä on vahva tausta yli 10 vuoden kokemuksella hotelli- ja ravintola-alalta. Juoma-alan kehittäminen kokonaisuutena on Topin suuri intohimo.

Delta Wines:

Meidän missionamme on inspiroitua viininkuluttajista ja tarjota parasta mahdollista viinielämystä alalla. Toimimme tehokkaasti yhdessä liikekumppaneidemme ja viinituottajiemme kanssa vastuullisesti ja parhaalla mahdollisella toimitusketjun suorituskyvyllä. Innovatiivinen kategorian hallinta oikeilla viineillä, terveet marginaalit koko toimitusketjun läpi, laaja markkinatuntemus ja paras palvelu ovat myös tärkeitä tekijöitä työssämme.

Toimintamme perustuu tarjoamaan erinomaista hinta-laatusuhdetta kaikissa valitsemassamme hintaluokassa ja toimimme kaikissa relevantissa jakelukanavissa. Me keskitymme laatuun kaikessa tekemisessämme ja olemme intohimoisia kehittämään yhteistä liiketoimintaamme, jotta voimme jakaa kannattavan kasvun valittujen kumppaniemme kanssa. Lisäksi meillä on henkilökohtainen suhde edustamiimme viineihin ja ennen kaikkea olemme hauskoja työskennellä!

https://www.deltawines.eu/en/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.