Sara La Fountain jouluiset reseptit glögikuohuviini Glöetin kanssa nautittavaksi

Processed with VSCO with q4 preset

Televisiosta tunnettu kokki, juontaja ja ruokakirjailijana Sara La Fountain valmistaa tämän vuoden Glöet sesonkiin sopivia reseptejä, joita jokainen voi valmistaa omassa kotikeittiössään. Innovatiivinen Glöet on suomalaisen pienyrityksen juoma. Juoman resepti, brändi ja design on kehitetty Suomessa ja juoma valmistetaan Espanjassa.

Suomessa on juotu lämpimiä glögejä jo satoja vuosi. Idea kylmänä nautittavalle kuplivalla glögikuohuviinille sai alkunsa joulupäivänä 2012, kun yrittäjäpariskunta Anette ja Juha-Matti Raunio kaipasivat jouluun jotain uutta tarjottavaa perinteisen glögin tilalle.

-Yhteistyö Saran kanssa on meille ainutlaatuinen asia ja markkinoinnissa tämän sesongin tärkein satsaus. Tänä jouluna, poikkeuksellisena Korona-aikana, haluamme tarjota ihmisille vinkkejä kotikeittiöön. Sara valmistaa Glöet reseptejä, joita on tarkoitus jakaa kaikille kuluttajalle, Glöetin toinen perustajista Anette Raunio iloitsee.

Rósepohjainen Glöet yhdistää kuohuviinin ja glögin parhaat puolet. Kylmänä nautittava Glöet on maustettu appelsiinin, sitruunan, kanelin ja inkiväärin aromeilla. Juoman joukkoon voi halutessaan lisätä esimerkiksi jäisiä puolukoita ja rosmariinin oksan.

-On hienoa tarjota uusia, ihania reseptejä glögikuohuviini Glöetin kanssa nautittavaksi, jolloin ihmiset voivat luoda juhlan tuntua ja tunnelmaa kotiin, Sara kertoo.

Suomalainen Glöet on palkittu useasti maailmalla niin unikiista reseptistä kuin trendikkäästä pullodesignesta. Juoma on saatavilla Alkoista kautta maan.

Trackbacks & Pings

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.