Uudessa Nordfors Luomu Punaviiniglögissä yhdistyy perinteikkyys ja vihreät arvot

Perinteisillä joulumausteilla maustettu uutuusglögi vastaa kuluttajien toiveisiin olemalla sekä luomu että vegaaninen. Perinteikkyyttä löytyy runsain mitoin myös tuotteen nimeä kantavasta Nordforsista, jonka juuret kotimaisessa alkoholinvalmistuksessa yltävät jopa yli 150 vuoden päähän.

Glögit ovat jälleen rantautuneet Alkon valikoimaan tarjoten niin perinteisiä klassikoita kuin mielenkiintoisia uutuuksiakin. Yksi uutuuksista on Nordfors Luomu Punaviiniglögi. Sen täyteläisen pehmeässä punaviinissä maistuu perinteiset joulumausteet, kuten neilikka ja kaneli, mutta ennen kaikkea, se vastaa kuluttajien kysyntään olemalla sekä luomu että vegaaninen.

”Pyrimme ottamaan kuluttajille tärkeitä arvoja mahdollisimman paljon huomioon glögiä suunniteltaessa. Luomu ja vegaanisuus olivat ehdottomia kriteereitä mistä ei suostuttu tinkimään, mutta panostimme myös erityisen paljon laadukkaan viinin valintaan. Tavoitteenamme on tarjota kuluttajille parasta.” kertoo tuotekehittäjä Reetta Vuohijoki.

’Vain parasta, aina’ lukee myös tuotteen etiketissä viitaten uutuusglögin taustalla olevaan pitkään kotimaiseen alkoholivalmistuksen historiaan. Tarina sai alkunsa kauppias Anders Bernhard Nordforsista, joka sai vuonna 1867 Venäjän tsaarilta luvan perustaa alkoholijuomia valmistavan tehtaan kotikaupunkiinsa Turkuun. Hänet tunnettiin intohimoisena tuotteiden valmistajana, joka vaati itsensä lisäksi myös työntekijöiltään parasta mahdollista laatua, aina. Tuotteiden tuli olla parasta kaupungissa.

”Nordfors on tärkeä osa historiaamme ja sen lisäksi, että noudatamme hänen laatuun keskittyvää toimintatapaansa edelleen, niin halusimme tuoda sen mukaan ihan etikettiin asti”, tuotepäällikkö Juuli Vekkilä kertoo.

Nordfors Luomu Punaviiniglögi valmistetaan pitkää suomalaista alkoholin valmistusperinnettä vaalien Turun ekologisella juomatehtaalla, jonka toiminnasta vastaa nykyään Pernod Ricard Finland.

Turun Juomatehdas saavuttaa hiilineutraalin tehtaan vaatimukset vuoden 2019 loppuun mennessä osana toimintansa kehittämistä ympäristöystävällisempään suuntaan.

Uutuus saatavana Alkoista hintaan 8,48€ / 75 cl.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.