Viña Casa Silva – Viiniperinteitä vuodesta 1892

Viña Casa Silvassa viljellään viiniä jo viidennessä polvessa. Colchagua Valleyssä sijaitsevan viinitilan perusti ranskalainen viinipioneeri Emilio Bouchon vuonna 1892, ja tänä päivänä hänen perintöään jatkaa Mario Silva perheineen. Talon pääviinintekijänä toimii Mario Geisse, joka on työnsä myötä saanut lempinimen Carmeneren Kuningas.

Casa Silva on alueensa pioneeri, joka panostaa paljon tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Ei ole suinkaan sattumaa, että Casa Silva on äänestetty lukuisia kertoja Chilen parhaaksi viinintuottajaksi. Viinien korkea laatu näkyy myös menestyksenä kilpailuissa. Casa Silva on tämän vuosisadan palkituin chileläinen viinitalo.

Yli satavuotiaita köynnöksiä

Casa Silva on tuottaa ainutlaatuisia ja yksilöllisiä viinejä historiallisista ja terveistä viiniköynnöksistä. Monet sen yli satavuotiaat viiniköynnökset on tuotu Bordeaux’sta ennen Phylloxera-taudin puhkeamista. Yhteistä Casa Silvan viineille on hyvin korkea laatu, runsas väri ja loistava rakenne. Kaikissa viineissä on havaittavissa luonnollista makeutta ja ainutlaatuisen pehmeitä tanniineja sekä loistava tasapaino. Tämän lisäksi punaviineissä on havaittavissa hentoa yrttisyyttä maun tukena.

Casa Silvan tarhoilla on runsaasti vanhoja yli satavuotiaita köynnöksiä.

Viileän ilmaston taitaja

Casa Silva tunnetaan terroirin ja viileän ilmaston taitajana. Viinitarhat on suunniteltu niin, että ne tarjoavat kullekin rypälelajikkeelle kasvualustaltaan ja mikroilmastoltaan optimaaliset olosuhteet. Samalla Casa Silva on myös ympäristöä säästävän kestävän viininviljelyn edelläkävijä, mistä todisteena sen kaikki viinitarhat ovat saaneet kestävän kehityksen sertifikaatin.

Cool Coast -sarjan viinit ovat erinomaisia ruokaviinejä ja samalla ne alleviivaavat Casa Silvan viileän ilmaston taituruutta.

Casa Silva Alkossa

Alkon valikoimista löytyy seitsemän Casa Silvan viiniä. Näitä viinejä yhdistää vastuullisuus, huolenpito sekä erinomainen hinta-laatusuhde.

Casa Silva Reserva Carmenère 2018 11,98 €

Casa Silva Reserva Viognier 2018 11,98 €

Casa Silva Cool Coast Sauvignon Blanc 19,98 €

Casa Silva Cool Coast Pinot Noir 19,98 €

Casa Silva Lago Ranco Riesling 2017 27,98 €

Casa Silva Lago Ranco Pinot Noir 2017 27,98 €

Casa Silva Microterroir Carmenere 39,99 €

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.