Vinbörsen laajenee Suomeen ja lanseeraa Viinipörssin

Vinbörsen, Ruotsin johtava viinin ja muiden alkoholituotteiden vertailusivusto, tiedottaa tänään toimintansa lanseerauksesta Suomessa. Viinipörssistä tulee poikkeuksellinen ääni Suomen markkinoilla, sillä se on täysin riippumaton ja itsenäinen toimija. Tämä eroaa suuresti nykytilanteesta, jossa suurin osa alkoholituotteiden markkinointikanavista Suomessa on maahantuojien omistuksessa tai niiden hallinnoimia. Koska Viinipörssi ei ole minkään maahantuojan omistama eikä hallinnoima, se pystyy tarjoamaan tuotteille puolueettomia suosituksia ja vertailuja.

”Olemme erittäin iloisia ja odotamme innolla, että voimme laajentaa tarjontaamme Suomen markkinoille Viinipörssin lanseerauksen myötä”, sanoo Anna Edwardsson, Vinbörsenin markkinointipäällikkö. ”Suomen markkinat ovat hyvin samanlaiset kuin Ruotsissa, alkoholimonopolin ja vastaavien markkinointisääntöjen kannalta, mutta sieltä puuttuu riippumaton digitaalinen toimija, joka voi tarjota suomalaisille kuluttajille läpinäkyvän ja luotettavan alustan todella edullisille tuotteille.”

Viime vuosina Vinbörsen on tullut tunnetuksi ja kerännyt arvostusta ruotsalaisten kuluttajien keskuudessa yksinkertaisesta tavastaan informoida viini- ja alkoholituotteista. Vierailija voi itse vertailla hintoja, nähdä arvosteluja ulkopuolisista lähteistä ja lukea Vinbörsenin riippumattoman toimituksen laatimia arvioita, joita asiantuntevat viinikirjoittajat tuottavat. Palvelu auttaa tuhansia kuluttajia päivittäin tekemään tietoisia valintoja ja löytämään hintansa arvoiset tuotteet mieltymystensä perusteella.

Viinipörssin lanseerauksen myötä Vinbörsen haluaa tuoda Suomen markkinoille luotettavan ja puolueettoman digitaalisen alustan. Viinipörssi tarjoaa vaivattoman pääsyn kattaviin tuotetietoihin, ulkopuolisiin arvioihin ja pisteytyksiin sekä palvelun omiin, asiantuntijoiden laatimiin arvosteluihin, joiden ymmärtämiseen ei tarvitse olla viiniasiantuntija. Ainutlaatuista Viinipörssissä on myös sen riippumattomuus ja itsenäisyys, ja kuten Vinbörsenin tapauksessa, sivustolla julkaistaan ainoastaan tuotteita jotka ovat läpäisseet toimituksen hyväksynnän. Lisäksi, Viinipörssi esittelee Alkon valikoimasta löytyviä alennettuja tuotteita (joiden hinnoittelusta vastaa maahantuoja).

Viinipörssin lanseeraus tapahtuu tämän vuoden syyskuussa, mutta jo kesän aikana on tarkoitus käynnistää toimintaa pienemmällä skaalalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.