Suomessa kehitetty alkoholiton Glöet palkittiin IWSC-kilpailussa kultamitalilla

Alkoholittomat juomat ovat olleet viime aikoina viinialan kasvavin kategoria. Innovatiivisesta glögiskumppa Glöetista tunnetut suomalaiset tekijät kehittivät Glöetistä alkoholittoman version. Alkoholiton Glöet saavutti ainoana suomalaisensa juomana kultaa kansainvälisesti arvostetussa IWSC-kilpailussa.

Jouluna 2015 lanseerattu suomalainen tuoteinnovaatio Glöet glögiskuohuviini yhdistää glögin ja kuohuviinin parhaat puolet. Glöet on ollut lanseerauksestaan lähtien suosittu kupliva joulujuoma ja vaihtoehto perinteiselle glögille. 

”Alkoholittoman viinin maku on tuotekehitykselle haaste ja kehitimme alkoholittoman Glöetin reseptiä 1,5 vuotta”, kertoo perheyrityksen toinen perustaja Anette Raunio. ”Ainoa kultamitalli Suomeen tässä kasvavimmassa kategoriassa on meille suuri asia.” 

Päätuomari David Smithin mukaan alkoholittomien juomien taso on parantanut, kun yhtiöt ovat alkaneet panostaa voimakkaasti alkoholittomiin juomiin. Tuomaristo ihastui alkoholittoman Glöetin monivivahteiseen, mutta erittäin tasapainoiseen makuun. Alkoholittomat juomat ovat usein hiukan tasapaksuja, mutta 95/100 pistettä saanut alkoholiton Glöet oli hieno poikkeus tässä joukossa.

Suuren suosion saanut punainen ja vaalea glögiskuohuva Glöet juomat ovat myös voittanut useita palkintoja sekä Suomessa että maailmalla. Alkoholittomasta Glöetistä löytyy tuttuja jouluisia makuja, kuten kardemummaa, kanelia, inkivääriä ja appelsiinin kuorta. Juoma nautitaan kylmänä sellaisenaan tai joukkoon voit lisätä tuoreen rosmariinin oksan. Alkoholiton Glöet on saatavilla Keskon ja S-ryhmän kaupoista tulevana joulusesonkina.

Suomalainen uskalikko maailmalla

Tämä ei liity itse ylläolevaan artikkeliin lainkaan, mutta tiedätkö kuka Arman Alizad on, ja mitä hän on oikeasti tehnyt? Me kokosimme hänestä pienen tarinan. Se kertoo tarinan miehestä, joka ei pelkää laittaa itseään likoon tehdessään tv-viihdettä meille suomalaisille.

Juttua toisesta julkisuuden henkilöstä

Tiedätkö kuka on Essi Unkuri – mistä hän on tullut tutuksi suomalaisille, ja mitä hän tekee nyt? Tutustu Essiin tuon ylläolevan linkin kautta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.