Ennakkoilmoitus: Kylie Minogue Rosé tulossa myyntiin Tallinkin laivoille ja Alkoon!

Brittiläis-australialaisen laulajan Kylie Minoguen vuonna 2020 lanseeraama roseeviini saapuu kohta Suomeen! Kylie Minogue Rosé on myynyt tähän mennessä jo yli miljoona pulloa – eikä ihme!

Kuudella kielellä levyttänyt laulaja, muoti- ja gay-ikoni Kylie Minogue on saanut paljon aikaan. Hänen levyjään on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta ja Antarktis on ainoa manner, missä hän ei ole vielä esiintynyt. Kylie Minogue on lanseerannut suosittuja vaatemallistoja, tuoksuja, silmälaseja, kirjoja ja kodintarvikkeita – ja nyt siis myös viinejä.

Kylie Minogue Rosé lanseerataan Suomessa Tallinkin ja Silja Linen laivoilla ja se on saatavilla myös Alkon verkkokaupasta. Viini on valmistettu aurinkoisessa eteläisen Ranskan Provencessa viljellyistä Carignan ja Cabernet Sauvignon -lajikkeista. Provencen rannikon viilentävät merituulet auttavat rypäleitä säilyttämään optimaalisen tuoreuden ja edesauttavat eloisan aromikkuuden ja raikkaan hapokkuuden kehittymisen niihin.
Alueen korkeiden päivälämpötilojen takia rypäleet on kerätty yöllä, jotta ne säilyttävät paremmin arominsa. Hellän puristamisen jälkeen viini käy viileässä ja saa kypsyä kolmen kuukauden ajan sur-lie lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa.

Tämän roséen kaunis, hennon vaaleanpunainen sävy on tyypillistä Provencea. Tuoreet marjojen ja kukkien aromit dominoivat tuoksua ja maultaan viini on hienostuneen hedelmäinen, raikas ja kuiva. Jäännössokeria viinissä on 4,3 g/l ja alkoholipitoisuus on 12,5%. Viini soveltuu hienosti seurusteluun ja on omiaan kepeiden kesäruokien kumppanina.

Arvostettu viiniin, ruokaan ja matkailuun keskittyvä Falstaff International arvioi huhtikuussa 2022 superjulkkisten viinejä, ja vakuuttui Kylie Minogue Roséen raikkaasta ja helposti lähestyttävästä tyylistä. Lue juttu täältä.

Kylie Minogue Rosé avautuu Alkon verkkokauppaan 30.6.!
Alkon tuotenumero 947438
Hinta Alkossa 14,98€

Tallinkin ja Silja Linen laivoilta tuote on saatavilla heinäkuun alusta alkaen!

Tekemistä illaksi

Jos ei muuten keksi tekemistä illaksi, voi seikkailla verkossa ja lähteä tutustumaan vaikka www.laatukuljetus.fi sivuston autouutisiin… vai olisiko sittenkin muoti sinun alaasi eli www.muotijakoti.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.